Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google, Facebook

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Jobbe i AOF Østfold?

Hvem er vi?

Vår visjon og misjon

Hils på noen av våre lærere

 • Jeg stortrives i klasserommet, og det er svært givende å få bidra til at studentene klarer å nå de målene de setter seg. Jeg er mektig imponert over studentene som legger ned masse tid og innsats gjennom toårsstudiet for å kunne bli en best mulig utgave av seg selv i jobben

  Cathrine Akselsen

  Fagansvarlig og underviser i spesialpedagogikk og flerkulturelt arbeid, samt psykisk helse for barn og unge

 • Min brede yrkeserfaring gjør det mulig for meg å sette meg inn i de bransjene elevene representerer og bruke relevante eksempler fra deres arbeidshverdag. Dette bidrar til at undervisningen blir lett forståelig for deltagerne. Det er nok min største styrke som lærer.

  Lars-Erik Hermansen

  Fagansvarlig og kompetanserådgiver.

 • Jeg stortrives i en rolle hvor jeg både kan bidra til å forme innholdet i utdannings-tilbudene og tilføre studentene kompetanse. I tillegg har jeg flotte kolleger rundt meg som alle heier på hverandre.

  Christin Slydal

  Fagansvarlig og underviser i somatikk.

 • Det som motiverer meg mest er gleden over å kunne være til nytte og samtidig holde min egen kompetanse i hevd. Det er svært givende å se at elevene tar til seg den lærdommen jeg gir dem. At jeg får gode tilbakemeldinger fra elevene, er selvsagt også veldig hyggelig og motiverende!

  Rune Ramsli

  Underviser i Norsk grunnfag for fremmedspråklige og grunnleggende engelsk

 • Det er veldig hyggelig å kunne tilføre voksne kunnskap, og den energien vi gir hverandre i klasserommet er noen ganger helt magisk. Jeg føler jeg kan utgjøre en forskjell for mange, og at det jeg tilfører dem danner et grunnlag for deres reise videre i livet.

  Linda Kobberstad

  Underviser i Helse- og oppvekstfag innen barn og unge, samt Livsmestring

 • Jeg elsker å formidle! Det gir meg en stolthet av å kunne overføre noe av vår kulturarv på denne måten, og en stor tilfredsstillelse når jeg ser at elevene tar det til seg. Dette er en læring de ikke bare vil ha nytte av for å kunne komme seg gjennom eksamenen, men også senere i livet. Det handler om å bygge mennesker og gi dem et annet perspektiv og den allmenndannelsen de trenger

  Nichols Christiansen

  Underviser i Norskfaget i generell studiekompetanse

Kunne du tenke deg å undervise hos oss?

Vi har stadig behov for lærere til våre kurs og studier. Registrer din interesse slik at vi har anledning til å kontakte deg når vi får ledige oppdrag. Vi anbefaler at du oppretter din profil og legger ved din CV, slik at vi kan bli bedre kjent med deg.